Actie voor Kika levert 500 euro op.

De inzamelactie voor sponsoring t.b.v. Kika heeft 500 euro opgeleverd. Gistermiddag heb ik namens De Gazelle het ingezamelde bedrag mogen overhandigen in bijzijn van de voorzitters van Broekland en De Gazelle aan de schoonvader van Henry Borkent.
 
Van Henry Borkent hebben we vernomen dat er in totaal 435 euro in de verzameldoos zat (zie onderstaand bericht). Echter, nadat Broekland vertrokken was kwamen er nog een paar mensen met een donatie van in totaal € 65. Dit zal in een enveloppe bewaard blijven en wanneer De Gazelle bij Broekland op bezoek gaat aan de heer Borkent worden overhandigd.
 
Namens De Gazelle allemaal bedankt voor de donatie, ook de leden van Davo die mee hebben gedaan aan deze actie voor Kika.
 
Bericht Henry Borkent:
Hallo, wat een prachtig gebaar, woorden schieten mij te kort, zo dankbaar voor dit mooie bedrag, heb samen met mijn schoonvader die aanwezig was tijdens de wedstrijd het bedrag geteld en er zat 435 euro in, wat een prachtig bedrag, nogmaals super bedankt. Heb het bedrag gelijk overgemaakt naar Kika.