Appie van de Pieterman overleden.

Het bestuur ontving gisteren het bericht dat oud lid Appie van de Pieterman is overleden. Appie, jarenlang lid van de Gazelle, was een graag geziene gast in ons clubhuis in gezelschap van zijn vrouw Tonnie.

In de jaren dat de Gazelle nog een carnavalsvereniging had was Appie in samenwerking met een paar anderen de grote inspirator van het carnavalsweekend. Appie hield wel van gezelligheid en voor een potje klaverjassen mocht je hem bellen, ja zelfs wakker maken.

Naast een actief leven binnen de club, onder andere bardiensten draaien en voetballen op zondag waar hij in verschillende elftallen heeft gespeeld, was Appie verslaafd aan zijn werk. Met groot enthousiasme kon hij vertellen over de vele binnen en buitenlandse reizen die hij maakte met zijn vrachtwagen.

Appie is 75 jaar geworden. Een mooi mens, die veel heeft betekend voor zijn medemens en voor de Gazelle.

Het bestuur en de leden van de Gazelle wensen Tonnie en de overige familie heel veel sterkte bij dit grote verlies.

Donderdag 16 juni is er gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren tussen 19.00 en 19.30 uur in aula de Hanze, crematorium Steenbrugge, Raalterweg 29 te Diepenveen.