Covid19 en de gevolgen daarvan bij de bekerderby op de Rielerenk.

In verband met het coronavirus hebben de besturen van Davo en De Gazelle in goed onderling overleg besloten haar leden dringend te adviseren om na de wedstrijd zoveel mogelijk de nabesprekingen in het eigen clubhuis te doen.

Zowel Davo als De Gazelle zitten niet te wachten op de problemen die de coronacrisis met zich mee brengt, vooral niet nu het aantal besmettingen zorgwekkend toe neemt.

Daarom vraagt Davo, normaal een goede buur waar je gastvrij wordt ontvangen, aan De Gazelle-familie de consumptie in het eigen vernieuwde clubhuis te nuttigen.

Een wijs besluit waar het bestuur van De Gazelle volledig achter staat. Zelf heeft ons bestuur al de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen door een beveiligingsbedrijf in te huren.

Onze vernieuwde ingang is intussen ook voor jullie allen geplaveid. Eppie heeft een verharde tegelpad aangelegd zodat straks bij slechter weer je met droge voeten het clubhuis kunt betreden.!

Tot aanstaande zondag bij De Gazelle na afloop van de wedstrijd Davo 1 – De Gazelle 1.

Verharde ingang aangelegd door Eppie.