De Gazelle 1 verliest van Broekland 1.

De Gazelle heeft gisteren niet voor een stunt kunnen zorgen door punten te pakken in Broekland. Tot de 74e minuut stond er 0-0 op het scorebord maar in het laatste kwartier wist Broekland toch nog 3 keer Roberto Essers te verschalken.

Op papier leek De Gazelle met een redelijk compleet af te kunnen reizen maar niets was minder waar. De 1e en 2e keeper zijn uitgeschakeld vanwege blessures en werd er zo een beroep gedaan op Owen, die zondagochtend ziek in bed lag na corona te hebben opgelopen. Roberto, die zojuist een wedstrijd in het 3e had gekeept was bereid trainer Harleman de helpende hand toe te steken. Hij keepte niet onverdienstelijk, sterker, hield het doel schoon met een paar goede reddingen en was kansloos bij de tegendoelpunten. Bobby moest verstek laten gaan om een hele mooie reden, zijn vriendin was in het weekend bevallen.

Ondanks het gemis van een aantal spelers gaf De Gazelle goed partij, waarbij dient te worden opgemerkt dat het zich voornamelijk moest beperken tot verdedigen. De conditie in de 2e helft bleek uiteindelijk het breekpunt in de wedstrijd. Na 2 gedwongen wissel vanwege blessures en de fitheid die zienderogen afnam wist Broekland in het laatste kwartier drie goals te maken.

Aanstaande zondag wacht opnieuw een uitdaging om de broodnodige punten te pakken om zo rechtstreekse degradatie te ontlopen, dan mag De Gazelle het opnemen tegen stadsgenoot Sallandia.