De Gazelle 1 walst over TKA.

De Gazelle 1 heeft gisteren geen spaan overgelaten van het zwakke TKA uit Apeldoorn. Met maar liefst 10-0 werd er gewonnen.

De wedstrijd werd 3 kwartier later dan gepland begonnen omdat de A1 afgesloten was en er hierdoor een verkeers chaos ontstond bij de Wilhelminabrug en de binnenstad. Gelukkig had de scheidsrechter van dienst Dick Scholten en De Gazelle begrip voor deze overmacht en werd in overleg besloten te beginnen zodra TKA compleet was.

Toen binnen het kwartier de 1-0 viel, doelpunt Niels Rijnders, en kort daarna er een strafschop volgde, 2-0 Sven Kelder, was het verzet al gebroken bij TKA. In de rust, bij een 7-0 voorsprong, maakte trainer Joost optimaal gebruik van de situatie door enkele spelers rust te geven en deze te wisselen voor verse krachten.

In de 2e helft geloofde De Gazelle het allemaal wel en TKA was niet bij machte om iets uit te richten. In de laatste 15 minuten wist De Gazelle de stand nog op te voeren tot de 10, daarna vond leidsman Dick Scholten, die een uitstekende wedstrijd floot en de sfeer in het veld perfect aanvoelde, het welletjes.

Man van de wedstrijd was Niels, die in de 1e helft maar liefst 4 keer het net wist te vinden.