De Gazelle 1 wint van Davo en gaat door naar de volgende ronde.

De Gazelle 1 heeft gisteren een 5-0 overwinning behaald bij de buren Davo. In een matige 1e helft wist alleen Jimmy het verschil te maken door een voorzet van David binnen te koppen.

In de rust werd er gewisseld en dat kwam het spelbeeld ten goede. Nog maar net begonnen aan de 2e helft kreeg Bobby de bal op een presenteerblaadje door een foutieve terugspeelbal van de rechtsback van Davo. Feilloos strafte hij dit buitenkansje af. De Gazelle was de 2e helft oppermachtig en drukte dit in nog 3 doelpunten af waarvan 2 gemaakt door Bobby, die daarmee een onvervalste hattrick scoorde.

Een domper op de wedstrijd was het uitvallen door blessures van David en Bobby, waardoor de blessuregolf verder toe neemt bij de Rood Zwarte brigade van De Gazelle.

Door de overwinning gaat De Gazelle 1 naar de volgende bekerronde en laat zo WWNA, Sportlust Vroomshoop en Davo achter zich.

De Gazelle 2 vermorzelde ‘s morgens op eigen veld Davo 3. Met maar liefst 8-0 konden de gasten huiswaarts keren. Gelukkig voor hen was de afstand niet al te groot. Ondanks de grote overwinning kwam het 2e twee doelpunten tekort om door te kunnen bekeren.