De Gazelle SUPERTROTS op haar leden.

Het bestuur van De Gazelle is supertrots op al haar trouwe leden. Tot op heden is er niet ÉÉN die bedankt heeft als lid vanwege de coronacrisis.

Sterker, er zijn zelfs een paar spelers teruggekeerd in de afgelopen maanden die het elders niet naar hun zin hadden. Het geeft aan hoe sterk de onderlinge band is binnen de Gazelle familie.

Ook op het gebied van donateurs en sponsoren hebben wij als vereniging niets te klagen. Tot op heden is er slechts een enkeling afgehaakt, vaak uit noodzaak door de problemen waarin de adverteerder terecht is gekomen.
Naast het afhaken van enkele sponsoren heeft de sponsorcommissie ook enkele nieuwe sponsoren kunnen vinden. Hierover binnenkort meer nieuws.

Daarom vanuit De Gazelle de oproep om zoveel als mogelijk je diensten af te nemen of te kopen bij de vaak kleine ondernemers. Zij hebben jullie in deze tijd harder nodig dan de grote bouwmarkten of supermarkten.

Het bestuur van De Gazelle wil jullie, leden, donateurs en sponsoren, zodra het weer mag, op gepaste wijze belonen. Hoe, dat houden we nog even geheim!