Doelgericht De Gazelle verslaat Go Ahead in bekerduel.

Een doelgericht De Gazelle heeft gisteren met 3-0 gewonnen van Go Ahead. Voetballend kwam Go Ahead aardig mee, alleen tot echt uitgespeelde kansen kwam het bijna niet. De verdediging onder aanvoering van Zemir en Jeremy gaven gedurende de wedstrijd slechts 1 echte kans weg die niet besteed was aan de voorwaartsen van onze buren.
 
Halverwege de eerste helft kreeg Bobby het op zijn heupen. Nadat hij 3 spelers van Go Ahead het bos had ingestuurd liet hij ook de doelman vertwijfeld achter door de bal hoog in het doel te knallen. Na deze goal waren er veel duels op het middenveld waarbij de mannen van De Gazelle duidelijk meer inhoud hadden dan de jongens van Go Ahead.
 
Bobby, gisteren in goede doen gaf, nadat hij de diepte was ingestuurd, een perfecte voorzet aan Niels die koelbloedig afrondde. Het duel was gespeeld. De Gazelle hoefde niet meer zo nodig en Go Ahead kon geen potten breken. Toch wist de Rood Zwarte brigade nog 1 keer een bres te slaan in de verdediging van Go Ahead. Een ingestudeerde corner (nee, niet afgesproken op hogeschool Saxion maar gewoon in de kleedkamer) zorgde voor de 3-0. Uit de corner genomen door Owen was het wederom Niels die beheerst binnenkopte.
 
Volgende week wacht wederom een thuiswedstrijd tegen een Rielerenk-bewoner namelijk Turkse Kracht.