Eerste schifting plaatsgevonden 10 over rood.

Gisteravond heeft de eerste schifting plaatsgevonden van het 10 over rood toernooi, georganiseerd door Roy Holleman.
Dat het biljarten niet alleen aan mannen besteed is onderstreepte Ingrid Ruitenbeek. Ondanks de concurrentie van 19 mannen wist zij zich als enige vrouwelijke deelneemster wel te plaatsen voor de finale, in tegenstelling tot een tiental biljartende heren.
 
Ferry Pinkster, eigenaar van het bij De Gazelle zo geliefde café Pinkster, plaatste zich wel voor de finale maar moet deze door werkzaamheden aan zich voorbij laten gaan.
 
De volgende 10 biljarters melden zich morgen voor de finale:
Ingrid Ruitenbeek
Jan Eunk
Dennis Dijkhuis
Roy Holleman
Herman Bril
Richard van den Berg
Bennie Bult
Johan Arendsen
John Matulessy
Henk Guhne.
 
Opvallende afwezige in de finale is Rudie Verwoolde, normaal gesproken een zekerheidje voor de finaledag. Dit had echter 2 oorzaken! De eerste was dat hij zich dusdanig druk bezig hield met het bijhouden van de stand, dat hij regelmatig een beurt oversloeg. De 2e maar zeker niet minder belangrijke, hij had de verkeerde biljartschoenen meegenomen! Biljartschoenen hoor ik u denken, zijn die van belang dan? Jazeker, ze kunnen je net dat kleine beetje extra gevoel geven. Van narigheid heeft Rudie de laatste paar beurten op zijn blote voeten gespeeld en de biljartschoenen uitgedaan. Omdat hij vergeten is deze mee naar huis te nemen heeft Brigitte er een foto van gemaakt zodat hij weet waar zijn schoenen gebleven zijn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanavond deel 2 van het 10 over rood toernooi, aanvang 19.30 uur.