Gazellelid Henk Sambros overleden.

Afgelopen weekend ontving het bestuur een berichtgeving dat Gazellelid Henk Sambros op 89-jarige leeftijd is overleden.

De heer Sambros werd lid op 1 augustus 1947 en heeft onder andere een belangrijke steen bijgedragen aan de bouw van ons huidige clubhuis.

Vanwege zijn regelmatig verblijf in zijn 2e vaderland Frankrijk was de heer Sambros niet meer in staat om regelmatig bij zijn geliefde club De Gazelle aanwezig te zijn. Wel volgde hij de verrichtingen van de club via social media of liet zich op de hoogte brengen door de oudere leden.

Tijdens de nieuwjaarreceptie van 2018 werd de heer Sambros, in het bijzijn van zijn lieve vrouw Gré, gehuldigd vanwege zijn 70 jaar lidmaatschap (zie foto).

Het bestuur en de leden van De Gazelle wensen alle nabestaanden sterkte met het verlies van Henk Sambros.