Gazelliaan Hennie Brinkerink overleden.

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat Hennie Brinkerink is overleden. Hennie, door de oude clan van De Gazelle ook wel Puck of Puckie genoemd, werd in 1949 geboren in Epse.

Nadat hij bij De Gazelle kwam voetballen werd hij jarenlang een dragende kracht voor het 1e elftal. Na zijn actieve loopbaan als speler verrichtte Hennie de nodige vrijwilligerstaken voor de club.

Een aantal jaren geleden werden we opgeschrikt door de berichtgeving dat Hennie was getroffen door een zware herseninfarct. Wonderwel herstelde hij hier van en was hij de afgelopen seizoenen een graag geziene gast in ons clubhuis en een trouwe toeschouwer van het 1e elftal bij thuiswedstrijden.

Het bestuur van De Gazelle en haar leden wensen zijn vrouw Toos en de overige familieleden en nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies. In Hennie (Puck) verliezen wij een Gazelliaan in hart en nieren.