Geachte leden, sponsoren, donateurs en vrienden van De Gazelle.

Zoals in het vorige bericht, verstuurd door de KNVB, is aangegeven mag er de komende 3 weken niemand op het sportcomplex worden toegelaten.

Concreet houdt dit in:

Vanaf 3 tot en met 18 oktober:

ALLEEN spelers, leiders en (assistent)scheidsrechters mogen zich binnen het hekwerk begeven waar gespeeld wordt.

Familie, vrienden en kennissen mogen uitsluitend buiten, op de openbare weg, naar de wedstrijd kijken.

Het is voor iedereen wennen, maar als vereniging hebben we ons te houden aan deze opgelegde maatregel.

Er wordt voor niemand een uitzondering gemaakt, vooral gelet op het feit dat de vereniging bij het niet naleven van deze regels een forse boete tegemoet kan zien of zelfs kan worden uitgesloten van competitie.

De maatregel gaat aanstaande zaterdag in en duurt tot en met zondag 18 oktober. Na dat weekend komt de KNVB met nieuwe richtlijnen.

Het bestuur van De Gazelle rekent op jullie begrip en hoopt dat over 4 weken alles weer “normaal” is.