Gezocht, een gemotiveerde verzorger en assistent scheidsrechter voor het seizoen 2022-2023.

De Gazelle is voor het komende seizoen op zoek naar een verzorger voor de 1e selectie.

Als verzorger ben je beschikbaar op de trainingsavonden en de wedstrijddag, welke normaal gesproken altijd op zondagmiddag is. Ook wanneer je een deel van deze dagen aanwezig kunt zijn is dat bespreekbaar. Voor deze functie hebben wij aantrekkelijke financiële voorwaarden.

Indien je bereid bent de opleiding Sportverzorger/masseur te volgen via het NGS of een andere aanbieder en nog niet over de vereiste papieren beschikt vragen we je om te reageren.

Informatie kun je krijgen door te bellen met Johan Sterling, 06-34966445. Email:  degazellevoetbal@gmail.com

Indien er iemand vanuit de vereniging interesse heeft, je bent van harte welkom.

Tip, deel dit bericht zoveel mogelijk en help de Gazelle in de zoektocht naar een gemotiveerde verzorger.