Gezocht medewerker(s) terrein onderhoud.

De Gazelle op zoek naar vrijwilliger(s) voor onderhoud veld.
 
Gerrit Mulder en Martin Haarbrink waren de afgelopen jaren een onafscheidelijk duo, die op de maandag op en om het veld zorgden dat alles weer hersteld en de rotzooi, onbedoeld achtergelaten door de mens, opgeruimd werd.
 
Vanwege de gevraagde aandacht voor de ziekte van zijn vrouw kan Gerrit helaas geen tijd meer vrij maken. Uiteraard is hier vanuit alle partijen begrip voor en het bestuur wil Gerrit hartelijk bedanken voor de vele jaren dat hij zich heeft ingezet voor De Gazelle.
 
Martin kan het niet in zijn eentje klaren. Daarvoor is de klus te groot. We kunnen de klus samen klaren aldus Martin, maar dan moeten er wel mensen op staan die op de maandagen willen helpen.
 
Vele handen maken licht werk! Voor De Gazelle zijn deze werkzaamheden onmisbaar en onbetaalbaar!
 
Martin geeft je graag op een maandag uitleg over de werkzaamheden. Je hoeft geen groene vingers te hebben, geen verstand te hebben hoe het gras groeit, wel een gemotiveerde instelling, iets wat Gerrit en Martin al jaren (hebben) laten zien.
 
Hans Teunissen 06-50226705 of Johan Sterling 06-34966445 staan klaar om je aanmelding in ontvangst te nemen of eventuele vragen te beantwoorden.
 
Mailen mag ook naar degazellevoetbal@gmail.com