Gezocht SPORTVERZORGER/MASSEUR.

De Gazelle is voor de selectie op zoek naar een sportverzorger/masseur voor het seizoen 2019/2020. Naast het feit dat je verbonden wordt aan een gezellige en leuke vereniging biedt De Gazelle je een passende vergoeding voor de werkzaamheden op de dinsdag- en donderdagavond en tijdens de wedstrijden op de zondagmiddag.

Je hebt affiniteit met voetbal en beschikt over de kennis en kwaliteit om spelers verantwoord te behandelen. Deze behandeling bestaat o.a. tape en bandage aanleggen, masseren en eventueel hersteltrainingen geven. Uiteraard beschik je hiervoor over de juiste diploma’s of volg je hier een opleiding voor.

De Gazelle ziet jou gemotiveerde reactie met belangstelling tegemoet. Mail naar secretarisvvdegazelle@kpnmail.nl of bel naar 0650226705.