Heropening clubhuis De Gazelle, UITSLUITEND VOOR LEDEN, DONATEURS EN SPONSOREN.

Vanmiddag 13.00 uur gaat ons clubhuis haar deuren weer openen na een verplichte lockdown van 8 maanden. Gezien de beperkte ruimte en plaatsen zijn tot nader order alleen leden, donateurs en sponsoren welkom. Een noodzakelijke maatregel, met pijn in het hart genomen omdat De Gazelle erom bekend staat bijzonder gastvrij te zijn. We hopen deze maatregel zo spoedig mogelijk los te mogen laten.

Gastheer Eppie, in samenwerking met het bestuur, voorziet jullie allen vanmiddag van een drankje. De keuken blijft nog even dicht, zorg dus dat je met een gevulde maag naar het clubhuis komt. Een plakje worst of een stukje kaas zal gedurende de middag rond gaan als blijk van waardering voor jullie aanwezigheid.

Nog even de “spelregels” doornemen. Iedereen in verplicht, zowel binnen als buiten, te gaan zitten. Ga je opstaan om bijvoorbeeld een drankje te halen of naar het toilet te gaan, dan is een mondkapje verplicht! Hou je aan de inmiddels bekende regels, 1.5 meter afstand, was je handen etc.

Gebruik je gezonde verstand, dan hoeft het bestuur niet als een politieagent op te treden en kunnen we problemen zoals vorig jaar met de BOA’s voorkomen. Dat we gecontroleerd gaan worden staat vast, dus laten we er met zijn allen voor zorgen dat we geen stok geven waarmee geslagen kan worden.
Als laatste, maar niet minder belangrijk, laat de tafels en stoelen staan waar ze staan, ga GEEN groepjes dan meer dan 4 personen vormen!