Jubilarissen die we graag in het zonnetje hadden gezet.

De Gazelle zou De Gazelle niet zijn om er alles aan te doen haar jubilarissen in het zonnetje te zetten. Als je 25 jaar of nog langer lid bent dan verdien je onderscheiden te worden. Daar hoort een bloemetje bij, een jubileumspeldje en een overvol clubhuis tijdens de nieuwjaarreceptie.

Dit jaar en begin volgend jaar is alles anders. Geen nieuwjaarreceptie, geen ontbijt bij de club, geen wedstrijd en geen huldiging.
Maar, als het weer mag, dan gaan we als De Gazelle ook echt los. In 2021 pakken we met zijn allen de draad weer op. Als de getallen weer los gelaten mogen worden en ons clubhuis haar gasten met open armen mag ontvangen, dan komt die huldiging er!

Tot die tijd doen we het met een foto en bloemen van de jubilarissen. Geheel onverwacht werden zij gisteren verrast met een bezoekje en een bloemetje door de voorzitter. Omdat de voorzitter zichzelf ook tot de jubilarissen mag rekenen heeft hij, gelijk zoals Napoleon zichzelf tot keizer kroonde, een selfie gemaakt en de bloemen uit de kofferbak gehaald.

Ronnie Arendsen, Jurgen Bolink en Dennis Bolink, van harte gefeliciteerd met het 25-jarig jubileum.

Hans Teunissen, van harte gefeliciteerd met het 40-jarig jubileum.