KEUZEMENU VAN VANDAAG.

Dit keer geen kiloknallers maar 2 wedstrijden.

Vanavond op de Rielerenk, aanvang 18.30 uur De Gazelle 2 zaterdag tegen AZC 3. Het betreft een bekerwedstrijd.

Vanavond in sporthal Keizerslanden Oud tegen Nieuw, aanvang 19.00 uur. Het betreft een beladen wedstrijd waarbij de ME achter de hand wordt gehouden.

Eerste telefoontje al gehad van een “oudje”. Nee, ik noem geen namen Johan. Had een slechte nacht achter de rug. Last van zwevende ribben, wandelende nieren en een lopende neus. Ben, aldus de speler die anoniem wil blijven, de hele nacht bezig geweest om alles bij elkaar te houden. Ondergetekende vreest dat deze speler vanavond weinig speelminuten zal maken.

Voor de rest van de dag de telefoon uit staan, ik ben bang voor een stuk of zeven telefoontjes met gerelateerde klachten.