Knappe overwinning De Gazelle 2, verdienstelijk gelijkspel De Gazelle 3.

De Gazelle 2 wist gisteren koploper Helios 3 met maar liefst 3-7 te verslaan. Met een beetje meer scherpte hadden de mannen van Dennis en Frank makkelijk de dubbele cijfers kunnen halen. Door deze overwinning doet het 2e weer volop mee voor een hoge eindklassering en wie weet het kampioenschap.

De Gazelle 3 speelde een merkwaardige wedstrijd. Na een 0-3 achterstand tegen Voorst 3 wist De Gazelle terug te komen tot 3-3. Toen Voorst hierna de score opvoerde naar 3-5 gaf niemand meer een cent voor het team van Herman en Eric. In de laatste 5 minuten wist De Gazelle echter nog 2 keer te scoren waardoor er een 5-5 eindstand op het scorebord verscheen. Man van de wedstrijd was Herman Ordelman, die als scheidsrechter de smaak begint te krijgen. Dit was al de 2e wedstrijd in mijn leven aldus Herman.