Kom voetballen bij de Gazelle.

Voetballen doe je voor je plezier!

Soms bekruipt je als voetballer het gevoel, vind ik het nog wel leuk. Je ziet de zaterdag of zondag als een verplichting, niet meer als een ontspanning om te gaan voetballen.

In zo’n geval heb je 3 opties. Je stopt want je hebt het allemaal wel gezien en meegemaakt.

De 2e optie, je accepteert het om er vervolgens na een aantal wedstrijden achter te komen dat de sleur toeneemt en het verplichte nummertje je steeds meer tegen gaat staan. Te laat, want je zit er weer voor een jaar aan vast!

De 3e optie is om je vleugels uit te slaan. Kijken of het ergens anders niet leuker, gezelliger, sportiever, of wat je dan ook zoekt, te vinden is.

In dat geval ontvangen wij je bij de Gazelle met open armen. Als kleine vereniging kennen wij het gevoel van betrokkenheid en saamhorigheid. Waar jij als speler en mens bij de grote verenigingen een nummer bent, een passant, willen wij jou juist de waardering en betrokkenheid bieden waar je naar op zoek bent.

Aarzel dan ook niet en kom naar de Gazelle. Wij zien jou als een versterking, niet als het zoveelste lid dat wordt toegevoegd aan de ledenlijst.

Tot 16 juni kun je je over laten schrijven, wij verwelkomen je graag.

Een email naar degazellevoetbal@gmail.com of een telefoontje naar onze secretaris (06-34966445) wanneer je met vragen zit, beiden behoren tot de mogelijkheden om te komen voetballen bij de gezelligste en meest familiaire vereniging in Deventer.