Komen en gaan van spelers.

Via whatsapp komen er veel vragen en verzoeken met betrekking tot overschrijving van of naar een andere vereniging. Ook zijn er spelers die stoppen met voetbal of beginnen juist aan het eerste avontuur.

Alle af- en aanmeldingen MOETEN verlopen via de officiële weg. Anders ziet de wedstrijdsecretaris door de bomen het bos niet meer.
Daarom een dringend verzoek, wat je ook gaat doen, dit te melden via email: degazellevoetbal@gmail.com
Dit is het emailadres waar je je verhaal naar toe kunt sturen.

Bedank je, dan wordt dit in sportlink verwerkt. Zorg ervoor dat wanneer je bedankt je aan alle verplichtingen hebt voldaan, zowel financieel als de kleding die je in je bezit hebt in te leveren. Als dit niet gedaan is volgt er een financiële blokkade in sportlink.

Kom je over van een andere vereniging, meldt dan bij je oude club dat je naar de Gazelle gaat. Geef aan de wedstrijdsecretaris van de Gazelle je gegevens door zoals je relatiecode van de KNVB en je bankrekeningnummer.

Ga je voor het eerst voetballen dan hebben we je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, emailadres en geboortedatum nodig, alsmede een foto (mag digitaal aangeleverd worden).

Heb je nog vragen of is iets niet duidelijk, dan mag je bellen met de wedstrijdsecretaris Johan Sterling, 06-34966445.

Dus alles via email degazellevoetbal@gmail.com Voor jou als voordeel dat je altijd bewijs hebt dat je een mailtje gestuurd hebt!