Laatste finalisten bekend.

De volgende biljarters hebben zich gisteravond geplaatst voor de finale die vanmiddag gespeeld gaat worden. Ook hier enkele verrassingen! Een weekje training in café Pinkster hebben o.a. Herman Diepman, Niek Bult en Bjorn Boneschansker goed gedaan.

Jan de Roy van Zuydewijn
Eric Grootenhuis
Edwin Hutten
Paul Slinkman
Jeroen Maas
Bjorn Boneschansker
Herman Diepman
Martijn Boerkamp
Rob Dekker
Niek Bult

Minder opgestoken van het trainingsweekje had Arno Wijnberg. Verreweg als beste verliet hij het trainingscomplex oftewel de biljartzaal van café Pinkster en toch strand hij in het zicht van de finale.

Als extra tip had Ferry meegegeven dat Arno een handschoen moest kopen, dat dit meer grip zou geven. Zo gezegd zo gedaan. Arno ging op zoek maar of de prijscategorie paste niet in zijn straatje of de handschoen niet. Uiteindelijk beland hij bij kringloopwinkel het Goed met de vraag of zij ook 1 handschoen verkochten. Dat kon en ook nog eens met 50% korting.

Echter, beste Arno, of een Golfhandschoen zoveel meer grip geeft tijdens het biljarten dat betwijfelen we. Opvallend aan jou stijl volgens een aantal aanwezigen was dat je niet af wilde stoten maar af wilde slaan.