Laatste update KNVB en bestuur.

Beste bestuurder,

Afgelopen dinsdag zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt, met als gevolg dat het voortzetten van de jeugdcompetities in de categorie A en de onder 23 ook niet meer mogelijk is.
Ontzettend jammer. Ook deze competities stromen door naar de Regiocup. We hopen uiteraard dat de Regiocup zo snel mogelijk gestart kan worden. Alle voorbereidingen zijn hiervoor in volle gang, dus zodra de maatregelen het toelaten, gaat de KNVB Regiocup van start, zodat we dit seizoen toch met wedstrijden kunnen afsluiten.

Er werd 1 lichtpuntje genoemd: vanaf 31 maart gaat de avondklok om 22 uur in, waardoor we vanaf dan een uur langer kunnen trainen.
KNVB Regiocup.

Ondanks het uitblijven van versoepelingen is er de hoop om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren. Zoals we in eerdere updates meldden, zijn alle teams automatisch ingeschreven voor de KNVB Regiocup.

We zorgen dat we alles klaar hebben staan om direct te kunnen starten zodra de versoepelingen dat toestaan. Dit geldt zowel voor jeugd als seniorenteams, ook al kunnen de seniorenteams nu nog niet onbeperkt trainen en is het perspectief voor hen vooralsnog anders.
Meer informatie over de KNVB Regiocup lees je op www.knvb.nl/regiocup. Uiterlijk 9 april wordt de poule-indeling bekendgemaakt
.
Uitschrijven Regiocup:
Zijn er teams die niet deel willen nemen aan de Regiocup, dan willen we je vragen deze zo snel als mogelijk uit te schrijven via de bestaande route, zodat we hen niet indelen. Uitschrijven kan tot en met uiterlijk 26 maart.

Tot zover de laatste update van de KNVB. Alle hoop is nu gevestigd op de Regio-cup. Zodat het seizoen toch nog een beetje bevredigend afloopt, hoewel dit het seizoen niet meer goed kan maken.

Voorlopig richten we onze pijlen al op het seizoen 2021-2022. Hierin wil De Gazelle ook een start gaan maken met een zaalvoetbalteam (of meerdere teams als er genoeg animo voor is). Voor het nieuwe seizoen hoopt het bestuur tenminste 4 (en hopelijk meer) teams in te kunnen schrijven voor het veldvoetbal.
Eén en ander is afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen en hopelijk dat een ieder die nu lid is de club trouw blijft.

Wat er ook gaat gebeuren, een feest wordt er gegeven zodra het kan en mag en daarbij is iedereen die de club trouw is gebleven welkom! Mocht je om welke reden dan ook toch stoppen, uiteraard ben je dan ook van harte welkom. Per slot van rekening zijn we iedereen dankbaar die tot op heden hun Gazelle-hart hebben laten spreken!