Morgen, zondag 23 februari 3e ronde midwinterklaverjassen.

Morgen wordt op een stormachtige herfstdag in februari de 3e ronde gespeeld (van 4) voor het midwinter klaverjastoernooi.
Je hoeft je niet van te voren op te geven en iedereen die een kaartje wil leggen is welkom. Naast de dagprijzen wordt er deze dag ook gestreden om de eindprijzen. Zoals bekend moet je hier tenminste 3 keer hebben meegedaan en tellen de hoogste 8 “bomen”. De laatste speeldag zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt, dit in verband met de vele afgelastingen en inhaalwedstrijden. De laatste ronde wordt hoe dan ook gespeeld!

Inschrijfkosten € 5 per persoon. Hiervoor ontvang je een drankje en warme en koude hapjes.
Clubhuis geopend vanaf 13.00 uur.

Voor de niet kaarters, Eredivisie live is te volgen, de bar is geopend en de dartborden hangen weer vastgespijkerd aan de muur.