Nieuws van het dartfront.

Komend seizoen maar liefst 2 teams die ons clubhuis als thuisbasis hebben. DVG, Dart Vereniging Gazelle was al een vaste bespeler van ons clubhuis, DDT, het Deventer Dart Team is daar sinds vorig jaar bijgekomen. Vanwege de corona, hiermee vertellen we niets nieuws, is er het afgelopen jaar niet van gekomen om wedstrijden te spelen.

Volgende week donderdag 14 oktober maakt het Deventer Dart Team haar debuut in het clubhuis van De Gazelle. Onderstaand de eerste wedstrijden. Van beide teams zal het volledige programma, zodra deze in ons bezit is, op de site en facebook geplaatst worden.

Eindelijk we mogen weer!

Op 5 Oktober beginnen wij ons seizoen met een uitwedstrijd in Apeldoorn tegen Matenbull.

Op 14 Oktober is ons debuut bij v.v. De Gazelle tegen Opa 90 uit Apeldoorn! Wij zien jullie graag om ons aan te moedigen❤️🖤

De strijd om de IJssel is de 3de speelronde. Dan ontvangen wij De Hoven in Deventer. Dit is op 4 November 2021.

De onderstaande 11 namen zullen dit seizoen de pijlen naar het bord laten vliegen:

Marco van der Hulst
Jurian Boerkamp