Nieuws van het Deventer Dartteam

De kleintjes staan op wanneer de groten verzaken.

Gisterenavond was het tijd voor onze 4de competitiewedstrijd.
Voor het eerst waren we helemaal compleet en waren en dus meer dan voldoende keuzes voor de captain. Dit werd gevierd met een schaal vol lekkernijen voor beide teams als spontane actie door 1 van de spelers. Aangezien we een breed team hebben werd besloten om de sterkhouders rust te geven en anderen meer vlieguren te laten maken.

De tegenstander begon voortvarend aan de wedstrijd en binnen no time keek het Deventer Dartteam tegen een 0-2 achterstand aan.
Echter wist onze kleine man Jeremey Loos de stand op 1-2 te brengen met een klinkende 4-1 overwinning. Alwin Boel wist dit een goed vervolg te geven door ook een 4-1 te noteren.

Helaas was het in de koppels en captainsgame ons niet gegund en gingen alle partijen naar de gasten uit Vaassen.
Hierdoor werd de einduitslag wat geflatteerd 2-7

Jeremey Loos 109 Finish
Alwin Boel 103 Finish

Wij danken iedereen voor de komst naar de kantine! En hopen jullie snel weer te zien.

Deventer Dartteam