Sinterklaas en zijn Pieten komen naar De Gazelle.

Sinterklaas en de Pieterbazen hebben De Gazelle beloofd ook dit jaar weer een bezoekje te brengen aan ons clubhuis.

Ze komen op zaterdag 27 november van 13.00 tot 15.00 voor de kinderen van de leden, donateurs en sponsoren van De Gazelle om deze te verblijden met een leuk kadootje.

U kunt uw kind opgeven door een emailtje te sturen naar activiteitengazelle@gmail.com
In het mailtje ziet de Sint graag een kort verhaal over uw kroost en daarbij uiteraard de naam, leeftijd en wat hij of zij leuk vindt.

Voor deze middag vraagt de Sint en zijn Pieten een bijdrage van € 5.

De Sint heeft gehoord dat er ook vaders en moeders zijn die op dit moment dit even niet kunnen betalen. GEEN probleem! Dan zorgt de Sint er voor dat hier sponsoren voor gevonden worden. Uiteraard blijft dit dan een geheimpje tussen u en de Sint!
Vermeldt dit even in het mailtje (ALLEEN de Sint leest dit).