Stadsderby De Gazelle – IJsselstreek, na afloop muziek.

Morgenmiddag wordt de enige stadsderby in de 4e klasse F gespeeld. De Gazelle 1 ontvangt dan IJsselstreek 1. Aanvang van de wedstrijd is 14.15 uur.

Na afloop is er muziek (een disco) in ons clubhuis.

Het clubhuis is slechts toegankelijk met een geldige QR code en ID-bewijs, een bewijs dat je recent getest bent of dat je corona hebt gehad. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen spelers, begeleidingsteam of toeschouwers.

Zowel de leden van De Gazelle als die van IJsselstreek en overige belangstellenden worden bij het betreden van het clubhuis gevraagd naar het benodigde bewijs.

Gezien de toename van corona zullen we ons aan de maatregelen houden opgelegd door de overheid. Als club kunnen we het ons niet permitteren dat bij controle blijkt dat we niet aan de maatregelen voldoen. Sluiting is dan een reële mogelijkheid en dat kunnen wij ons absoluut niet veroorloven!