Uitstekende zondag voor De Gazelle.

De Gazelle 1, 2 en 3 wisten allemaal de eerste 3 punten binnen te halen.

De Gazelle 2 won in een vermakelijke wedstrijd met 9-2 van Schalkhaar. De Gazelle 3 boekte een zeer verdienstelijke 1-3 overwinning bij Broekland 4.

De Gazelle 1 wist de eerste thuiswedstrijd met 3-1 te winnen van Emst. In een uiterst sportieve wedstrijd was het Joel Waslander die met het hoofd de score opende. Binnen het half uur stond het 3-0 door een strafschop van Sven Kelder en een schitterende vrije trap van Yordi Floors. Hierna zakte het spelpeil zienderogen. Met name in de 2e helft was goed te zien dat de vele blessures van de afgelopen weken haar tol ging eisen. Het conditioneel sterkere Emst scoorde zowaar tegen en putte moed uit deze tegentreffer. In de counters bleef De Gazelle echter grote kansen creëren maar deze werden allemaal vakkundig om zeep geholpen door de voorwaartsen.

Scheidsrechter Drenth floot een onopvallende en dus prima wedstrijd. Van de club ontving de arbiter een kleinigheid omdat het deze week de Week van de Scheidsrechter is.

Week van de Scheidsrechters. Voor de heer Drenth een kleine attentie namens De Gazelle.