Verdiende overwinning De Gazelle 1.

De Gazelle 1 heeft gisteren op sportpark de Rielerenk een verdiende overwinning behaald op s.v. Orderbos. Na een afwachten begin, waarin beide partijen geen risico wilden nemen tegen een achterstand aan te lopen, was het na een minuut of 20 dat De Gazelle wat meer initiatief durfde te nemen.
Wat een bevrijdende treffer had moeten zijn in de 22e minuut (doelpunt Thomas Udink) werkte juist verlammend op de manschappen van trainer Joost ter Stege. Dit resulteerde al vrij snel in de gelijkmaker en kon De Gazelle van voren af aan beginnen.

In de 2e helft gooide de Rood Zwarte brigade onder aanvoering van uitblinker Sven Raats alle schroom van zich af. Al vrij snel, in de 50e minuut, scoorde good old Niels Rijnders de 2-1 en golfde de ene aanval na de ander op het doel van Orderbos.
Door de verdediging werd weinig weggegeven terwijl de middenvelders en aanvallers er lustig op los combineerden. Orderbos had in die fase veel te danken aan de boomlange doelman, die een aantal fraaie reddingen verrichte. Met samengeknepen billen stonden de supporters van Rood Zwart te wachten op het eindsignaal. Omdat De Gazelle verzuimde het duel in het slot te gooien bleef de kans op een tegentreffer tot in de laatste minuut bestaan.

Voor de actuele stand van zaken voor alle teams van De Gazelle ga je naar www.voetbal.nl.

Foto’s van de wedstrijd zijn te zien op onze Facebook pagina.