Verdienstelijk 2-2 gelijkspel gehavend De Gazelle bij Victoria Boys.

Een door blessures geteisterde De Gazelle wist op fortuinlijke wijze een gelijkspel te behalen tegen Victoria Boys. Na een aftastende fase was het good old Niels Rijnders die met een geplaatste kopbal de 0-1 op het scorebord bracht.

Toen binnen de eerste 20 minuten Justin en de voor hem ingevallen Bailey met een hamstringblessure het veld moesten ruimen pakten de donkere wolken zich samen boven de Rood Zwarte brigade. Een ongelukkig moment van doelman Wout van De Gazelle zorgde voor de 1-1. Een op zich niet al te moeilijke bal sprong van zijn borst waarna de spits van Victoria Boys simpel kon scoren.

Het moet gezegd dat dezelfde doelman Wout met een aantal geweldige reddingen de Deventer ploeg daarna in de race hield.

In de 2e helft was Victoria veruit het gevaarlijkst alleen fantastisch keeperswerk en onvakkundig afwerken voorkwam de 2-1. Toen deze uiteindelijk viel in de 53e minuut gaf niemand meer een stuiver voor de Deventernaren.

De Gazelle bleef echter knokken voor wat het waard was en onder aanvoering van de uitblinkende Jeremy Bruins ging De Gazelle op zoek naar de gelijkmaker. Frank Giugie liet zien, ondanks zijn 40 jaar, dat hij het voetballen nog niet verleerd had. Met een paar prachtige schijnbewegingen stuurde hij een aantal tegenstanders het bos in. Helaas waren zijn voorzetten niet besteed aan de keihard werkende medespelers.

Een snoeiharde voorzet werd wel op de juiste manier ingeschat door wie anders dan Niels Rijnders. Als een duveltje uit een doosje kwam hij voor zijn tegenstander en kopte snoeihard de 2-2 binnen.

Hierna was het nog even billenknijpen maar wist het zwaar gehavende team, maar liefst 7 basisspelers ontbraken, de zwaarbevochten 2-2 over de streep te trekken.