WE GAAN WEER OPEN, UITSLUITEND VOOR LEDEN, SPONSOREN EN DONATEURS! A.S. ZONDAG 13.00 -18.00 UUR.

Aanstaande zondag wordt een bijzondere dag. Niet voor de kerkgangers want die konden toch al naar de zondagdienst, Maar voor alle sportclubs in Nederland! Die mogen hun leden weer van harte welkom heten na een periode van ruim 8 maanden.

Uiteraard nog steeds met beperkingen, maar toch. Zo blijft de 1.5 meter afstand bewaren gehandhaafd en verplicht een mondkapje dragen als je je beweegt in een binnenruimte (dus als je naar de bar loopt voor een bestelling of naar het toilet moet). In ons clubhuis mogen we 50 bezoekers ontvangen, dit aantal geldt ook voor het terras. Je mag uitsluitend zitten op een stoel aan tafels zowel binnen als buiten.

Laten we er voor zorgen dat we ons allemaal aan de regels houden omdat het niet naleven van deze regels er toe kan leiden dat we verplicht op slot gaan. Dit is iets wat we geen van allen willen!

De keuken blijft gesloten op zondag. Vanuit het bestuur zal er gezorgd worden voor een blokje kaas of iets dergelijks.

Voorlopig gaan we alleen de zondagen open om alles en iedereen een kans te geven te wennen aan onze “nieuwe” vrijheid.

Aanstaande zondag heet het bestuur alle leden, donateurs en sponsoren vanaf 13.00 uur van harte welkom.

Vanuit het voetballende perspectief onderstaand een bericht van de KNVB:

Beste bestuurder,

Goed nieuws. Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.

Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar).

Trainingen en wedstrijden senioren.

Tweede mooie versoepeling is dat senioren met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes mogen spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Opening kantines en terrassen.

Kantines (en terrassen) zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn.

Kleedkamers en/of douchegelegenheid mogen open.

Met de verruimde maatregelen is ook bekend geworden dat de kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt. Uiteraard nog wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.