WIJ ZIJN BLIJ MET JOU.

Als bestuur van v.v. De Gazelle kunnen we het niet genoeg benadrukken! Dankzij onze trouwe aanhang, donateurs en sponsoren lukt het De Gazelle nog steeds om het hoofd financieel boven water te houden.

Uiteraard hebben we alle begrip voor de genomen maatregelen, het zal per slot van rekening je geliefde, familie, vriend of goede buur maar zijn die getroffen wordt door corina.

Het neemt niet weg dat een kleine vereniging als De Gazelle afhankelijk is van de omzet van ons clubhuis. Met jou contributie en de donateurs- en sponsorgelden kunnen de lopende vaste lasten zoals huur van de accommodatie, verzekeringen, energie en ga zo maar door ternauwernood nog betaald worden. Met andere woorden, zonder jullie niet aflatende steun valt de club om!

Gelukkig is het niet zo ver en gloort de zon aan het einde van de horizon. Het vaccineren is begonnen en de verwachting is dat maart/april ons allen weer meer ruimte gaat verschaffen. Dan hopen we de deuren weer te kunnen openen en jullie allemaal te kunnen begroeten.
Het bestuur spreekt nogmaals haar dank uit en hoopt in betere tijden jullie allemaal op een passende wijze te belonen. Jullie zijn goud waard voor De Gazelle!