Zaterdag 28 mei dankjewel dag.

Zaterdagmiddag 28 mei vanaf 14.00 wil het bestuur alle leden, donateurs, sponsoren, vrijwilligers en genodigden een gezellige middag/avond aanbieden als dank voor de trouwe support en loyaliteit naar de vereniging tijdens de corona pandemie.

Mede dankzij jullie heeft de club het kunnen overleven en daarom als gebaar van dankbaarheid deze familiedag.

Voor de kinderen is er vanaf 14.00 uur van alles te beleven, zoals een stormbaan en diverse springkussens. Ook zal er de nodige lekkernijen te verkrijgen zijn.

Vanaf 16.00 uur is er een kinderdisco, uiteraard mogen de ouders ook meedansen.

Rond de klok van 18.00 uur is er een maaltijd in de vorm van een buffet. Voor de kinderen is er voor die tijd al een snack of een patatje te verkrijgen voor het geval iemand eerder naar huis gaat.

Vanaf 16.00 uur kan er dus gedanst worden en tot 20.00 uur is onze “huisdisco SPECTRA” er om voor passende muziek te zorgen. Schroom niet om een plaatje aan te vragen.

Zowel binnen als buiten zijn diverse drankjes verkrijgbaar. Speciaal voor dit evenement wordt er een gedeelte van de parkeerplaats met dranghekken afgezet om de veiligheid te waarborgen.

De activiteitencommissie heeft in samenwerking met het bestuur er alles aan gedaan om jullie allen op een passende manier te bedanken. Het is aan iedereen die onder de doelgroep valt en is uitgenodigd, er een geweldige middag/avond van te maken.