ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN VOETBAL!

Als we in het weekend op de fiets of in onze auto stappen dan vinden we het met zijn allen heel normaal dat het clubhuis geopend is.

Echter, tegenwoordig is het niet meer normaal dat de kantine geopend is op het moment dat er activiteiten zijn.

Dankzij de HELDEN van NU, de VRIJWILLIGERS, kunnen we een hapje en een drankje bestellen. Ligt het veld er gekalkt klaar voor om bespeeld te worden. Is alle rotzooi en zwerfafval verwijderd. Zijn het clubhuis, de wc’s en de kleedkamers spic en span. Is er voor gezorgd dat ook jou team voldoende spelers heeft.

Allemaal geregeld door VRIJWILLIGERS!

Op dit moment zijn ze harder nodig dan ooit! Zo is de club op zoek naar een leider voor het 2e team op de zondag, puzzelt Richard zich een slag in de rondte om de barbezetting op de zondag sluitend te krijgen en zijn er handen nodig om op maandag dat wat wij met zijn allen hebben achtergelaten weer schoon te krijgen.

Een bardienst kost je maximaal 5 uur per maand van je vrije tijd. Voor het schoonmaken zal het ongeveer 2.5 uur zijn. Als leider ben je wat meer onderweg, gemiddeld 3 uur op een zondag met maximaal 22 wedstrijden. Hou je toch nog 30 vrije zondagen over.

Als coördinator laten Richard en Renate zich door jou als aspirant VRIJWILLIGER graag lastig vallen om de details te bespreken.