1 juli sluit De Gazelle haar clubhuis.

Als het zwaard van Damocles hing dit zwarte scenario boven het mooiste clubje van heel Nederland en omstreken.
Van het 4-tal bestuursleden stopten er in elk geval 3 en wanneer dit ging gebeuren dan hield penningmeester John Appelo het ook voor gezien.
 
Dankzij het rood/zwarte bloed dat bij alle aanwezigen op de bijzondere algemene ledenvergadering door het lijf gierde zijn er nieuwe bestuursleden opgestaan.
 
Bestuursleden die de komende jaren het beleid van De Gazelle gaan uitstippelen zijn Peter de Haan als voorzitter en John Appelo als penningmeester, geflankeerd door Hanneke Kraayenzang, Marleen Boerkamp, Lars Emens en Sven Kelder.
In hart en nieren allemaal begiftigd met de liefde voor deze fantastische club. Onderling wordt de komende tijd de rolverdeling en taken besproken en verdeeld.
 
Verder is er gisteravond, vrijdag 24 maart, gestemd over de speeldag voor de selectie van trainer Herman Harleman. Dit gaat de zaterdag worden! Richting de KNVB zullen er stappen worden ondernomen opdat De Gazelle 1 op zaterdag wordt ingedeeld.
 
Al met al een zeer verrassende en positieve ontwikkeling voor de club. Een nieuw bestuur en een nieuwe start wat betreft het bouwen aan de verdere toekomst van onze trots De Gazelle.