3-Daagse 10 over rood.

De lijst is definitief, de deelnemers hebben de pomerans gekrijt en de ballen zijn opgepoetst. Wat rest is de strijd om de 2e plaats.
 
Tijdens de nieuwjaarreceptie kwam Edwin Hutten de wisselbokaal inleveren op verzoek van de laatste winnaar. Daarbij de gewaagde uitspraak dat hij deze net zo goed bij hem thuis op de schoorsteenmantel had kunnen zetten omdat hij het toernooi ging winnen. Nu moet gezegd dat hij er alles aan gedaan heeft om deze “droom” werkelijkheid te laten worden. Het huis verbouwd en aangepast zodat er een biljart geplaatst kon worden. Privé les gekregen van een gerenommeerd biljarter, dus niets aan het toeval overlatend.
 
Maar Ed, er zijn meer topsporters aan de druk bezweken van het favoriet zijn dus succes namens allen en iedereen. Maar je zult het niet voor niets krijgen, de overige deelnemers gaan je het vuur aan de schenen leggen zo is beloofd 🙂.
 
Hoe dan ook, Roy is er voor het zoveelste jaar in geslaagd een aantrekkelijk deelnemersveld op het groene laken te krijgen.
Naast het 10 over rood toernooi, waarvan de voorrondes donderdag- en vrijdagavond wordt gespeeld en de finale zaterdagmiddag, zijn er loten te koop voor fantastische prijzen.