Aanstaande zaterdag 2e Gerrit Zwijnenberg koppel darttoernooi.

 
Aanstaande zaterdag wordt er in het tot Gerrit Zwijnenberg Darts Arena omgebouwde Gazelle clubhuis een koppel-darttoernooi gehouden.
 
Het clubhuis wordt omgebouwd met vereende krachten door onder andere Frank Haarman en Eppie Roelofs. Voor een hapje en een drankje staan Roy, Eppie, Johnny, Jan de Roy en Wilma voor uw klaar. De keuken is vanaf 16.30 tot 19.30 uur geopend voor een warme hap.
 
Doordat corona de afgelopen jaren roet in het eten gooide wordt dit naar de ons helaas ontvallen Gerrit Zwijnenberg vernoemde toernooi voor de 2e keer georganiseerd. Omdat mede organisator Frank Haarman (nadat hij de afgesproken werkzaamheden heeft vervuld) weg moet, gaat Richard van den Berg geassisteerd door Hans Teunissen het toernooi in goede banen leiden.
 
In eerste instantie hadden zich 20 koppels hier voor aangemeld maar 1 koppel heeft laten weten door omstandigheden niet deel te kunnen nemen. Hierdoor is er nog 1 plek te vergeven voor dit fantastische toernooi. Bel met Richard van den Berg en je bent, wanneer je de eerste beller bent, verzekert van een plaats in het sterke deelnemersveld: Richard 06-12025261
 
Iedereen die zich heeft opgegeven wordt om 14.30 verwacht. Het inschrijfgeld is € 15,- per koppel.
 
Zaterdag 17 juni GERRIT ZWIJNENBERG koppel-darttoernooi.