Aanstaande zondag Nieuwjaarsreceptie De Gazelle.

Traditiegetrouw wordt de Nieuwjaarsreceptie op de 1e zondag na nieuwjaarsdag gehouden, zo ook dit jaar.
 
Het clubhuis is geopend vanaf 11.00 uur, dit in verband met het 1e “nieuwjaar-familie-mixtoernooi”, waarvan de aftrap 12.00 uur is.
Deelnemers worden verzocht zich uiterlijk 11.30 uur te melden zodat we op tijd kunnen beginnen.
 
Het officiële gedeelte zal rond de klok van 15.00 uur beginnen. De voorzitter zal, na een minuut stilte voor de dierbaren die ons ontvallen zijn, een toespraak houden en een tweetal jubilarissen huldigen, te weten Richard Kroeze vanwege zijn 25-jaar lidmaatschap en Jan Zomer die 40 jaar lid is van De Gazelle.
 
Ook wordt er aandacht besteed aan het feit dat 2 spelers maar liefst 10 jaar de clubkleuren hebben verdedigd in het 1e elftal, Joey Reimert en Bobby Vonk.
 
Na afloop van de plechtigheden en plichtplegingen is het tijd voor  warme frituurhapjes en koud buffet welke door de activiteitencommissie is georganiseerd. Ook gaan we dan genieten van het optreden van Nederlandstalige zanger Michel. Dit zal zo tegen 16.30 zijn.
 
 
Wat we niet onvermeld mogen laten is dat de verfrissende drankjes en warme koffie wordt geschonken en getapt door het Deventer Dartteam, dat bereid gevonden is deze middag bardienst te draaien. Uiteraard draaien zij hun hand ook niet om voor een warme chocolademelk of kopje thee. De keuken blijft deze middag dicht, een overbodige mededeling omdat u heeft kunnen lezen dat er een warm en koud buffet wordt aangeboden!
 
20.00 uur is de nieuwjaarsreceptie afgelopen.
 
Bestuur v.v. De Gazelle.