After-wedstrijd-party met optreden het Deventer koor ensemble en afscheid nemen van 3 spelers.

Vanwege het prachtige weer met ongekende temperaturen voor de tijd van het jaar werd de after-wedstrijd-party grotendeels buiten op de parkeerplaats gehouden. Het was een bijzonder gezellig samenzijn en moesten de nieuwelingen binnen de selectie het Gazelle clublied zingen. Ook werd er afscheid genomen van een drietal (oud)spelers van het 1e, te weten Jorne en Mario en Alex.

Terwijl Mario revalideert en na de winterstop hoopt weer aan spelen toe te komen met zijn ouwe maatjes bij Schalkhaar heeft Jorne ondertussen zijn eerste wedstrijd er al weer opzitten bij de club waar uiteindelijk zijn hart en zijn geschiedenis ligt, SVS oftewel Schalkhaar. Toen De Gazelle aan het einde van het vorige seizoen in zwaar weer terecht kwam en er ook nog eens een blessuregolf optrad waardoor Joost spelers tekort kwam, stonden Jorne en Mario op om het 1e bij te staan in de strijd tegen degradatie. Ook Rick Jeurnink (gestopt) heeft hier zijn steentje aan bijgedragen maar kon helaas niet aanwezig zijn, vanwege vakantieverplichtingen.

Alexander Gallas is een verhaal apart. Voor het eerst van zijn leven niet luisterend naar zijn vrouw maakte hij elf jaar geleden de overstap van Colmschate naar De Gazelle. Nadat na 2 maanden de acceptatie daar was bij zijn geliefde echtgenote keerde het geluk terug in de familie Gallas. Alex mocht bij De Gazelle blijven onder één voorwaarde, dat hij voor eeuwig en altijd naar zijn vrouw zou luisteren. En aldus geschiedde, want na een half jaar wilde ze dat Alex nooit meer De Gazelle zou verlaten. Na een zwaar en slopend seizoen besloot Alex aan het einde van vorig seizoen te stoppen maar nog wel beschikbaar te blijven bij calamiteiten. We schrijven medio augustus 2019 en er wordt een toernooi georganiseerd door FC RDC. Omdat de beide doelmannen van De Gazelle verplichtingen hadden, was er de schreeuw om een doelman voor het 1e. Door de handschoen(en) op te pakken en aan te trekken werd Joost in één klap verlost van een probleem want Alex ging “gewoon” keepen. En pakte zo op zijn oude voetbaldag nog een hoofdsprijs door de Pepe Jacome trofee te winnen.

Een geweldige vent die behouden blijft voor De Gazelle, in het 2e gaat spelen en beschikbaar blijf zoals aangegeven.