CLUBHUIS DE GAZELLE VANAF 13.30 UUR GEOPEND.

Vanmiddag is ons clubhuis geopend vanaf 13.30 uur. Herman ontvangt je met open armen om duidelijk de 1.5 meter aan te geven waaraan we ons moeten houden.

Nu covid19 weer nadrukkelijk de kop op steekt moeten we ons meer dan ooit houden aan de opgestelde regels door de overheid en het RIVM. Dan zorgen we er met zijn allen voor dat De Gazelle ook de komende periode open blijft.

Ben je de afgelopen week teruggekomen uit een land of gebied waar code ORANJE geldt, blijf dan thuis! Hoewel het niet verplicht is wordt dringend geadviseerd na thuiskomst 14 dagen in quarantaine te gaan. Per slot van rekening gaat het niet alleen om je eigen gezondheid maar ook om die van je medemens!

Herman is blij jou vanmiddag te mogen ontvangen. Een hapje en een drankje, een kaartje leggen, de kansen op overwinteren in de beker voor het 1e bespreken, dit alles en nog veel meer is vanmiddag mogelijk bij De Gazelle.

Als u last heeft van de volgende klachten, moet u thuisblijven:

Verkoudheidsklachten zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn; hoesten; verhoging tot 38 graden of koorts (hoger dan 38 graden); plotseling verlies van reuk of smaak.

Als u last heeft van bovenstaande klachten, laat u zich testen op het coronavirus.

Let op: kom niet naar het clubhuis van De Gazelle als een huisgenoot koorts, benauwdheidsklachten of beide heeft.

Neem de volgende maatregelen om overdracht van het coronavirus te voorkomen:

Was uw handen regelmatig 20 seconden lang met water en zeep (bijvoorbeeld als u naar buiten gaat, als u weer terug komt of als u uw neus heeft gesnoten)

Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog.

Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze daarna weg en was uw handen.

Schud geen handen.

Houd 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van elkaar.

Dit zijn de richtlijnen opgesteld door de overheid in samenwerking met het RIVM.

O ja, en dat we niet mogen kamperen op het veld is eigenlijk overbodige informatie, want dat heeft nog nooit gemogen