Clubhuis zondag 19 juli 13.30 open.

De Gazelle gesloten op zondag, onmogelijk toch?

Niets is onmogelijk en Richard zit nog steeds met smart te wachten op die 7 a 8 mensen die bereid zijn een bardienst te draaien komend seizoen.

Aan belangstelling voor het bericht dat De Gazelle dringend op zoek is naar vrijwilligers was geen gebrek. Maar liefst 1400 mensen bekeken het en 11 keer werd het bericht gedeeld.

Nu nog de respons, het aanmelden. Vragen kost niets en Renate en Richard nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden! Aan jou de schone taak er voor te zorgen dat ook het komende seizoen ons clubhuis elke zondag open kan.

Morgen zijn we “gewoon” open. Ineke en Johan, samen goed voor 127 jaar levenservaring, ontvangen jou met open armen. Een (klein) hapje en een drankje, een gezellige babbel, een kaartje leggen, de Grand Prix volgen, darten, het kan en mag allemaal.

UITERAARD OP GEPASTE AFSTAND VAN 1.5 METER!

Morgen 13.30 uur clubhuis geopend, aanvang klaverjassen 14.00 uur.

Als u last heeft van de volgende klachten, moet u thuisblijven:

Verkoudheidsklachten zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn; hoesten; verhoging tot 38 graden of koorts (hoger dan 38 graden); plotseling verlies van reuk of smaak.

Als u last heeft van bovenstaande klachten, laat u zich testen op het coronavirus.

Let op: kom niet naar het clubhuis van De Gazelle als een huisgenoot koorts, benauwdheidsklachten of beide heeft.

Neem de volgende maatregelen om overdracht van het coronavirus te voorkomen:

Was uw handen regelmatig 20 seconden lang met water en zeep (bijvoorbeeld als u naar buiten gaat, als u weer terug komt of als u uw neus heeft gesnoten)

Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog.

Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze daarna weg en was uw handen.

Schud geen handen.

Houd 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van elkaar.

Dit zijn de richtlijnen opgesteld door de overheid in samenwerking met het RIVM.

Uiteraard houden wij ons allemaal voor zover mogelijk aan deze voorschriften en volgen we allemaal de aanwijzingen op van de verantwoordelijke mensen bij De Gazelle.