DRINGENDE OPROEP AAN ALLE LEDEN.

Voor het komende seizoen is er bij De Gazelle een groot tekort aan vrijwilligers. Hoewel De Gazelle hier niet alleen in staat, bijna alle verenigingen schreeuwen om hulp, dus vrijwilligers, gaat het nu om ons cluppie.
Zoals de zaken er nu voor staan is er een nijpend tekort aan vrijwilligers voor bardiensten en ook voor het schoonmaken van ons clubhuis moeten er helpende handen bij komen.
Voor de bardiensten zal er maximaal 1 keer per maand een beroep op je worden gedaan. Op een zaterdag of zondag ga je hooguit 4 uurtjes bardienst te draaien!
Je mag zelf de dag opgeven welke het beste uitkomt. Uiteraard sta je niet alleen en is er altijd iemand met de nodige bardienstervaring die je kunt raadplegen.
De schoonmaakploeg zorgt ervoor dat we ieder weekend in een schoon en fris clubhuis komen. De schoonmaak wordt door de regel altijd op maandagavond gedaan, een uitzondering daargelaten. Bij voldoende handen ben je in een uurtje of 2 á 3 klaar met de werkzaamheden.
Vele handen maken licht werk. Zeker bij een kleine vereniging als De Gazelle. Daar komen de vele werkzaamheden op dit moment neer bij te weinig mensen. De consequenties, maar daar willen wij als bestuur nog niet te ver op vooruitlopen, kunnen betekenen dat er met regelmaat het clubhuis op zondag gesloten is.
Aanstaande donderdag is er een vergadering waar ook jij als nieuwe vrijwilliger van harte welkom bent. Deze avond worden alle mogelijkheden voor de bardiensten van het komende seizoen besproken. Aanvang van de vergadering is 20.00 uur.
Naast die van Gazelle-leden hopen wij als bestuur ook op reacties van met name spelersvrouwen en van de donateurs. Er worden geen hoge eisen gesteld, hooguit dat je betrouwbaar en eerlijk bent en op verantwoorde wijze met de etenswaren en drinkwaren om gaat.
Ben je verhinderd aanstaande donderdag, neem dan contact op met Richard van den Berg, hij ontvangt jou met open armen als nieuwe vrijwilliger!
Aanstaande vrijdag laat het bestuur de uitkomst weten van deze NOODKREET.