Een waardevol agendapunt.

27 januari gaan de klaverjassers weer strijden om de zo fel begeerde Dirk-Jan van den Berg bokaal.
 
Georganiseerd door Richard als eerbetoon aan zijn vader met de volledige ondersteuning van Hans Teunissen gaat het weer een ongemeen felle strijd worden wie de bokaal aan het einde van de dag mee naar huis mag nemen.
 
Vorig jaar werd de beker gewonnen door Leo en Toone oet Lettele. Zij gaan dus de beker met hand en tand (veur Toone geld kunstgebit) verdedigen. Een klein nieuwsfeitje, de heren kregen mot wie als eerste de beker mee naar huis mocht nemen. Gevolg (onbekend de uitslag wie de eerste was) voor beiden een bezoekje aan de fysiotherapeut vanwege nekklachten. Inderdaad, te lang met de kop op de beker gelegen.
 
Hoe dan ook, de opgave kan beginnen en je kunt je opgeven als koppel voor het koppel-klaverjastoernooi om de Dirk-Jan van den Berg bokaal.
 
De inschrijfkosten bedragen € 15,- per koppel. Voor dit bedrag kun je en mooie prijzen winnen (maar dat is van minder belang), krijg je een warme drank bij binnenkomst en wordt er rondgegaan met de nodige warme en koude hapjes. En wat te denken van een heerlijke lunch.
 
Inschrijven kan tot en met zaterdag 20 januari via whatsapp bij Hans 06-50226705 en Richard 06-12025261.
 
Aanvang 27 januari is 10.00 uur, uiterlijke aanmelding die dag is 09.45 uur.