FC Update De Gazelle.

Heropening clubhuis De Gazelle.

Volgende week zondag gaat het gebeuren. Na maandenlang verplicht gesloten te zijn geweest vanwege de coronacrisis mogen wij de deuren weer open zetten.

De trouwe volger van De Gazelle op Facebook zal het niet ontgaan zijn dat ons clubhuis een metamorfose heeft ondergaan. Aanstaande week wordt er met man en macht aan gewerkt om nog een grote klus te klaren.

Aankomende week zal er met regelmaat op de site en facebook te lezen zijn wat de regels zijn waaraan De Gazelle en dus ook jij moet voldoen.

Voorwaarde voor de komende tijd is dat alleen leden, donateurs, vrienden van De Gazelle en sponsoren welkom zijn. Het is niet des De Gazelle deze maatregelen, maar helaas zijn ze vanwege covid19 noodzakelijk.

Het clubhuis zal voor zover mogelijk, coronaproof worden ingericht. Dit houdt o.a. in dat er een looproute wordt gemaakt in ons clubhuis. Alle richtlijnen die opgesteld zijn voor de Horeca gelden ook voor de sportclubs en dus voor De Gazelle. Deze richtlijnen zullen vanaf morgen dagelijks te lezen zijn hier op Facebook en op onze website.

Maar nu eerst even genieten van het idee dat (en je bent verplicht te voldoen aan de genoemde voorwaarde!) we volgende week weer een hapje en drankje kunnen nuttigen in het mooiste en gezelligste woonkamer annex clubhuis.

Handig om te vermelden is dat 13.00 uur de deuren open gaan.