FC Update De Gazelle. De laatste loodjes.

Eergisteren en gisteravond is er weer keihard gewerkt om er voor te zorgen dat zondag, bij de heropening van ons clubhuis, je met open armen ontvangen kunt worden.

Je moet dan wel lid, donateur of sponsor zijn van De Gazelle. Dit om een te grote toeloop richting ons clubhuis te voorkomen.

Zoals voor alles en iedereen gelden bij ons ook de gouden regels opgesteld door het RIVM, waarvan de 1,5 meter afstand erg belangrijk is. Bij het negeren van deze maatregel riskeert De Gazelle een boete van € 4000 en sluiting van het clubhuis. Dit is wel het laatste wat we willen!

Op de foto’s is te zien hoe prachtig de nieuwe vloer er bij ligt en de voorzitter hoogstpersoonlijk de ramen aan het lappen is. Gezien de professionele materialen die hij hier voor gebruikt laat Hans zien dat hij zijn taak serieus neemt.

Ook is er gisteren uitvoerig overleg geweest over de looproute en Richard vond de kip zonder gouden ei uit. De eerste looproute is voor iemand die de weg kwijt is, de 2e looproute is de route waar waarschijnlijk aan het einde van de dag gebruik van gemaakt gaat worden (zie foto’s) en de 3e is aanstaande zondag te zien (en te volgen) in ons clubhuis.