FC Update De Gazelle. Een bijzonder gebaar van een sponsor.

Gisteren ging ondergetekende even een gebakken visje halen op de markt en stalde daarbij zijn fiets bij de Spar. Op de terugweg naar de fiets, genietend van het lekkerbekje ziet hij Ing van cafetaria ‘t Bijtje spontaan naar hem zwaaien.

Na eerst de lekkernij naar binnen te hebben gewerkt (de vis bleek nog te kunnen zwemmen van de genuttigde drankjes van de avond te voor) ging ik even terug richting de cafetaria.

Daar aangekomen werd ik hartelijk begroet door de eigenaresse. Ing volgt alle verrichtingen van De Gazelle en liet merken hoe enthousiast ze is over alle verbouwingen en vernieuwingen in het clubhuis. Wat ze vooral zo waardeert aan ons cluppie is de zelfwerkzaamheden die door de diverse Gazelle mensen zijn uitgevoerd.

Als je bedenkt dat Ing uit Ommen komt, niets met het Deventer voetbal heeft en toch shirtsponsor is van het 3e elftal van De Gazelle, dan is dit wel heel bijzonder.

Ing liet weten zondag zelf niet aanwezig te kunnen zijn, omdat er keihard gewerkt moet worden om het hoofd boven water te kunnen houden. Ook cafetaria ‘t Bijtje is, net als alle andere horeca-ondernemers, keihard getroffen door de corona crisis.

Of ik nog naar het clubhuis ging, was de vraag, want ze had een paar dozen bitterballen en frikandellen gekocht voor De Gazelle zodat die bij de heropening aan de gasten gegeven konden worden. Je zit dus zelf in zwaar financieel weer en toch kun je het opbrengen nog aan een ander te denken, hoe bijzonder wil je het hebben.

Deel dit bericht zoveel mogelijk en beter, als je op de brink bent, haal een heerlijke snack of andere versnapering bij deze sympathieke eigenaresse van CAFETARIA ‘T BIJTJE.