Grandioze vrijwilligersavond georganiseerd door activiteitencommissie.

De door de activiteitencommissie georganiseerde dankjewel-avond voor alle vrijwilligers gisteravond was er ééntje die niet snel vergeten gaat gaat worden. Een fantastisch mooi aangekleed clubhuis geheel in de stijl van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw gaf je het gevoel terug te zijn in die tijd. Een compliment aan alle aanwezigen die zich geheel in de “Gatsby style” hadden verkleed.
 
Na de introductie van Severine werden de aanwezigen ingedeeld in groepen van o.a. de scheidende bestuursleden Richard, Hans en Johan en de gebleven penningsmeester Johnny Appelo. Aan fanatisme ontbrak het niet en over de uitslag zal nog lang gediscussieerd worden.
Na alle inspanningen was het uiteindelijk team Richard dat zich winnaar mocht noemen.
 
Na de inspanning was er tijd voor ontspanning. Eerst werd de spanning nog opgebouwd omdat de gecontracteerd artiest zijn (of haar) paard niet door de ingang kon krijgen. Uiteraard was onze nieuwe voorzitter Peter niet te beroerd het paard over de hindernis te helpen. Daarbij stootte hij hard met zijn hoofd tegen de kont van het paard en liet het beest in niet mis te verstane woorden weten dat na afloop van het optreden er paardenbiefstuk van hem (of haar) gemaakt zou worden.
 
Na 6 aspirines, 2 voor Peter en 4 voor het paard kon het optreden van de Banjoman eindelijk beginnen. Vol enthousiasme werd de Banjoman ontvangen en met dezelfde enthousiasme werd hij ook weer met paard en al uitgezwaaid. Een inzamelingsactie zorgde ervoor dat hij wat eerder mocht stoppen met zijn (of haar) optreden.
 
Na dit optreden werden Hans Teunissen en Richard bedankt voor het feit dat ze 13 jaar als bestuurslid actief zijn geweest voor De Gazelle naast diverse andere vrijwilligerstaken die ze daarnaast ook nog eens deden. Een zeer verdiende benoeming als LID VAN VERDIENSTE was hun deel. Helaas zijn hier geen foto’s van gemaakt door de huisfotograaf.
Al met al een geweldige avond waarvoor dank richting de organisatie. Wie daarnaast zeker niet vergeten mag worden zijn Gerard (voorzitter van het wijkgebouw op de Bekkumer) en zijn zoon. De gehele avond hebben ze keihard gewerkt om het alle gasten zoveel als mogelijk naar de zin te maken en te voorzien van hapjes en drankjes.
Overige foto’s zijn te vinden op onze Facebook pagina.