Het aftellen is begonnen voor De Gazelle 1.

Nog 3 wedstrijden te gaan, dan zit de competitie erop voor de manschappen van trainer Herman Harleman. Gisteren werd er na een zeer goede 1e helft alsnog dik verloren van runner up Haarle. Na een 2-0 ruststand kwam er uiteindelijk een 9-0 op het scorebord te staan. Niet zo verwonderlijk wanneer je bedenkt dat Haarle 2 keer in de week traint en dat dit bij De Gazelle al weken niet meer gedaan wordt. Als je daarbij optelt dat het overgrote deel van de spelers bestaat uit zaterdag 2 en zondag 3 dan is het niet zo raar dat na een uur spelen de spreekwoordelijke pijp leeg is.
 
Toch een groot compliment aan alles en iedereen die gisteravond bereid waren de reis naar Haarle te aanvaarden. Er was zelfs iemand die zijn telefoon vergat, terug reed naar Deventer en vervolgens weer op tijd in Haarle kwam 🙂.
 
Aanstaande zondag wacht de wedstrijd tegen s.v. Lettele, ook dan zal er weer een beroep gedaan moeten worden op spelers van een lager elftal. Iedereen die zich beschikbaar stelt zorgt ervoor dat de club een boete van ruim 2000 euro bespaart blijft vanwege terugtrekken uit competitie.
 
Nog even de schouders eronder met zijn allen, nog 3 wedstrijden te gaan!