Hulde aan de jubilarissen.

Bij De Gazelle hebben we een 5-tal jubilarissen die vanwege de coronamaatregelen niet op de manier onderscheiden gaan worden zoals we gewend zijn bij De Gazelle, namelijk op de nieuwjaarreceptie.
 
Woensdag 29 december j.l. zijn voorzitter Hans Teunissen en huisfotograaf Johan Sterling op pad gegaan om de jubilarissen een bloemetje te brengen, het speldje houden deze trouwe leden nog tegoed.
 
Martin Haarbrink (met zijn vrouw Thea) is 65 jaar lid en nog steeds actief als vrijwilliger voor De Gazelle. Hetzelfde geldt voor Boy Sterling (met zijn vrouw Annie), ook 65 jaar lid en sinds dit jaar actief met de heren Haarbrink en Mulder qua veld onderhoud.
 
Oud-voorzitter van De Gazelle en oud stadsomroeper Gunther Kropp (geflankeerd door Hans) kan een speldje tegemoet zien voor 60 jaar lidmaatschap. Dit gaat ook op voor Geke Frijlingh (Sylvia ontbreekt door werkzaamheden) vanwege zijn 50-jarig jubileum.
 
Als laatste Jaap Kooistra (foto 5 met zijn vrouw) die 25 jaar geleden door oud-wethouder en oud-voorzitter van De Gazelle Seef Moester gevraagd werd het bestuur te komen versterken.
 
Dat De Gazelle beschikt over een zeer trouwe schare leden blijkt wel weer uit het aantal jubilarissen en de daaraan gekoppelde jaren dat ze al lid zijn van de Gazelle-familie.
Oude en mooie herinneringen werden opgerakeld. Zo blijkt het eerste onofficiële clubhuis van De Gazelle zich in een kroeg in de binnenstad te hebben bevonden, café Amte. Ook de eerste speel locatie kwam ter sprake (tussen de oude velden van Daventria en Labor) waar tijdens de wedstrijden van het 1e er jutezakken aan de hekken werden gehangen omdat de club anders het entreegeld van een dubbeltje mis liep. Historische wedstrijden kwamen aan bod en vele namen passeerden de revue. Dit onder het genot van een kopje koffie met een lekkernij en een koud biertje.
Boy en Annie Sterling
Boy en Annie Sterling
Geke Frijlingh
Gunther Kropp met voorzitter Hans Teunissen
Jaap Kooistra terzijde gestaan door zijn vrouw.
Martin en The Haarbrink
Martin en Thea Haarbrink.
De jubilarissen van dit jaar en uiteraard van vorig jaar worden, wanneer het weer mogelijk is, nog op gepaste wijze gehuldigd, met een speldje!